Goed advies!

Tuesday, Jun 26, 2018
Post by Cilla Schot | 0 comment(s)

Voor de beste hondenmand ga je naar een snObbs dealer. Een snObbs mand is te koop bij de betere dierenspeciaalzaak.

Voor de beste hondenmand ga je naar een snObbs dealer. Een snObbs mand is te koop bij de betere dierenspeciaalzaak.

Iedere hondenbezitter wil een lekkere slaapplek voor zijn trouwe vriend. De laatste jaren is het niet alleen belangrijk dat een hondenmand functioneel is, het bed van de viervoeter moet aan veel meer eisen voldoen.

Ten eerste is het voor de baas natuurlijk heel belangrijk dat de hond heerlijk in zijn mandje kan liggen. Ten tweede moet het in het interieur passen. Tot slot is het fijn als de hondenmand makkelijk te reinigen en onderhouden is.

Maar het aanbod in manden, kussens en matrassen is tegenwoordig zo groot dat klanten soms echt niet meer weten wat de juiste keuze is. Daarom denk ik met hen mee over de meest geschikte slaapplaats voor hun trouwe maatje. De ene hond wil nu eenmaal graag warm liggen, terwijl de ander een koele plek fijn vindt. Sommigen liggen liever languit, anderen verdwijnen opgekruld tegen de rand.

Naast het comfort voor de hond, wil het oog ook wat; een mand die past bij de stijl van het huis. Uit de praktijk blijkt dat de slaapplek voor de hond zo aan alle eisen kan voldoen, maar de eigenaar toch van de aankoop afziet als het ontwerp niet in de smaak valt. Gelukkig zijn er steeds meer manden die goed aansluiten bij de laatste interieurtrends.

Daarnaast attendeer ik de klant ook op de verschillen-de materiaalkeuzes. Een mand van (kunst)leer is makkelijker met een doekje schoon te maken dan een mand van stof. Maar sommige honden vinden een stoffen mand nu eenmaal veel lekkerder liggen.

Door de klant op deze manier te adviseren, merk je dat ze vrij snel de juiste keuze maken. Daarom raad ik mensen aan een nieuwe mand te kopen in een dieren-speciaalzaak. Je wordt niet alleen geholpen door kundig personeel, maar je kunt ook veel beter het materiaal en de kwaliteit beoordelen. Dan heb je dus de grootste kans dat je met de ideale mand voor jouw hond naar huis gaat.

 

Een snObbs verkooppunt bij u in de buurt? Kijk op de > dealerkaart <

 

Related Articles

Leave Your Comment