Yuna

Friday, Jun 10, 2016
Post by Pauline | 0 comment(s)

Yuna een hele slimme hond!

Yuna een hele slimme hond!

Yuna, een buitengewoon mooie bordercollie, bezocht op haar 1e verjaardag samen met baasjes, René en Suleika, onze stand op DogPop 2016 in Den Haag.


Foto gemaakt op DogPop 2016 door www.digitaalfoto.com

Het was meteen duidelijk dat Yuna een zeer alerte hond is. Natuurlijk een geweldige eigenschap van het ras bordercollie, maar het brengt ook extra uitdaging met zich mee. René vertelde dat ze veel met Yuna ondernemen. Ze is slim, werkt graag en heeft flink veel uithoudingsvermogen.

Echter bij werken en spel hoort ook slapen en ontspanning. Yuna kon hierin nog niet helemaal haar draai vinden. Na met elkaar gesproken te hebben over Yuna zochten we een stevig hondenmatras uit.


Even proefliggen...

In tegenstelling tot een mand heeft een matras een open karakter. Voor een hond die graag alles in de gaten houdt en snel wil kunnen reageren is dit prettig. De extra stevigheid voor een vitale hond heeft als voordeel dat ze zich makkelijker kunnen afzetten om snel ter plaatse te zijn. Kenmerken die in deze ontwikkelingsfase Yuna juist helpen om te leren ontspannen.


Zo fijn kan slapen zijn.

In de follow-up die ik kreeg van René bleek dat Yuna al steeds beter haar rustmomenten pakt om er daarna weer vol voor te gaan!


Yuna in actie - Doggy Days 2016


Met dank aan René en Suleika voor de prachtige foto’s.


Iedere hond is anders en niet alleen het fysieke gestel, maar ook karakter speelt een belangrijke rol bij de juiste keuze van een hondenbed. Informeer als u twijfelt altijd bij uw snObbs dealer of bij ons naar welk model het beste past bij uw hond.
 

 

Related Articles

  • Miles
    ( Sunday, 28 Aug , 2016 )

Leave Your Comment