SNOBBS NEXT TOPMODEL

Monday, Aug 6, 2018
Post by Pauline | 0 comment(s)

Heb of ken jij een fotogenieke snObbs hond met allure?

Heb of ken jij een fotogenieke snObbs hond met allure?

Begin oktober staat de snObbs Fotoshoot 2018 gepland. Ik ben al druk bezig met het concept en alle voorbereidingen. Uiteraard werk ik weer samen met geweldige mensen. Een top fotograaf die onder andere voor Chesterfield, Merens en Wehkamp heeft gewerkt en een top styliste die reeds voor Intratuin, Hoefslag en VT Wonen shoots heeft gestyled.

Natuurlijk hebben we ook een paar top modellen nodig. Het liefst voorzien van mooie vacht, unieke uitraling en een flinke dosis snObbs attitude. ;-) De hond moet wel in het concept passen en dat is een proces met moodboards en overleg, maar schroom niet om een foto te sturen als jij denkt dat je een ambitieus model in huis hebt.

Praktische informatie
De honden worden op verschillende tijdstippen verwacht. Dus geen ruis van andere honden. De studio is groot en rustig. Ook de buitenruimte is geschikt om nog even vooraf een plas te doen vanwege de plankenkoorts. Het duurt maximaal een uur en de locatie is in de buurt van Zwolle. Het baasje ontvangt kilometervergoeding, mag een snObbs mand uitzoeken en een favoriete foto voor thuis aan de wand. Grootte en uitvoering naar keuze.


> Heb je interesse? Mail mij : pauline@snobbs.nl

Related Articles

Leave Your Comment