Bijvullen, losse hoezen, binnenkussens, orthopedisch ligvlak

 Orthopedisch ligvlak 
Hieronder de meerprijs voor een ligvlak binnenkussen gevuld met gemalen traagschuim / memory foam. Geschikt voor oudere honden en honden met gewrichtsproblemen. We melden erbij dat traagschuim voor jonge en volwassen fysiek gezonde honden absoluut geen vereiste is. Net als bij ons mensen dat niet is. U kunt natuurlijk wel altijd later besluiten alsnog een traagschuim ligvlak aan te schaffen voor in de mand, bijvoorbeeld als uw hond ouder wordt. Een snObbs ontwikkelt met uw hond mee van pup tot senior.

Goed om te weten!
Bedenk verder dat er veel meer aspecten meespelen die zorgen voor een juiste ondersteuning en ter voorkoming van klachten bij honden die gevoelig zijn. Denk aan de lage instap van alle snObbs manden en de kop die op precies de juiste hoogte op de stevig gevulde rand kan liggen voor het ontspannen van nek en ruggegraat. Deze eigenschappen hebben alle snObbs manden. U zult zien dat uw hond heel graag met het koppie op de rand gaat liggen en dan weet u dat het niet alleen lief, maar ook goed is voor hem of haar.

Meerprijs traagschuim ligvlak binnenkussen voor de modellen :

KINGSTON - NEW WODAN - COSY

Maat 1 : 12,95
Maat 2 : 14,95
Maat 3 : 19,95
Maat 4 : 24,95
Maat 5 : 29,95

Meerprijs traagschuim ligvlak binnenkussen voor de modellen:

BUFFALO - LUNA

Maat 1 : 14,95
Maat 2 : 19,95
Maat 3 : 24,95
Maat 4 : 29,95

Bij maatwerk is de levertijd maximaal 7 werkdagen.

Een kussen of een mand
Er zijn ook complete snObbs kussens te verkrijgen in orthopedische uitvoering als uw voorkeur uitgaat naar een kussen in plaats van een mand. Kussens hebben een iets hogere opstap dan de instap van een mand, maar zijn doordaar wel weer dikker qua ligvlak. Je mist alleen de voordelen van stevige randen. Als uw hond meerdere slaapplaatsen in huis heeft kunt u een mandplaats combineren met elders in huis een kussen- of matrasplaats. Voor ieder soort dutje een plekje op maat. Hier vindt u een overzicht van de kussens en matrassen zowel verkrijgbaar in koudschuim als in traagschuim / memory foam. Qua materialen en kleuren in alle uitvoeringen is een snObbs ook een aanwinst voor uw interieurinrichting. Genieten voor hond en baas! 
 

 Bijvullen van het ligvlak 
Het is mogelijk om naar verloop van tijd het ligvlak van een snObbs mand of kussen bij te laten vullen.

Tip! Echter schud eerst het binnenkussen op alvorens u overgaat tot bijvullen. Hiervoor hoeft u het ligvlak kussen niet uit de hoes te halen. U draait de mand in zijn geheel binnenstebuiten, door de buiten hoeken naar binnen te drukken. Laat de mand een tijdje liggen en druk de hoeken daarna weer terug in positie.

Vindt u het toch nodig om bij te vullen dan kan dat tegen een betaling van 9,95 voor koudschuim en 12,95 voor traagschuim binnenkussens ongeacht het formaat. De kosten voor het opsturen naar ons zijn voor uw rekening, de kosten voor het terugsturen zijn voor ons. Zelf bij ons langsbrengen in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) kan natuurlijk ook. Bijvullen en andere maatwerk verzoeken worden altijd ingepland op woensdag en duren maximaal een week.

Het binnenkussen moet wel in goede conditie zijn om te kunnen bijvullen. Anders is het advies om een nieuwe aan te schaffen.


 Nieuwe set binnenkussens 
Een nieuwe set binnenkussens is 1/3 van de verkoopprijs van een complete mand of een compleet kussen. Gratis verzending.


 Losse hoezen 
Van elk model zijn losse hoezen verkrijgbaar. De prijs voor een losse hoes is altijd 2/3 van de verkoopprijs van een complete mand of een compleet kussen. Gratis verzending.

Bovenstaande artikelen kunnen voorlopig alleen worden besteld door tijdens het bestelproces in de notitie te vermelden welke aanvullende artikelen u erbij wilt bestellen. Of u stuurt een mail of WhatsApp met uw wensen naar : pauline@snobbs.nl / 06 520 46 366.
Scan deze QR code om een WhatsApp gesprek te beginnen :