Bijvullen, losse binnenkussens, losse hoezen

- Er wordt op dit moment gewerkt aan deze pagina, het kan zijn dat nog niet alle links werken -

 

Bijvullen van het ligvlak

Het is mogelijk om naar verloop van tijd het ligvlak van een snObbs mand bij te laten vullen.

Echter schud eerst het binnenkussen op alvorens u overgaat tot bijvullen. Hiervoor hoeft u het ligvlak kussen niet uit te halen. U draait de mand in zijn geheel binnenstebuiten, door de buiten hoeken naar binnen te drukken. Laat de mand een tijdje liggen en druk de hoeken daarna weer terug in positie. Bij manden met een ligvlak van memory foam / traagschuim is het wel raadzaam om het ligvlak kussen eruit te halen en apart op te schudden.

Vindt u het toch nodig om bij te vullen dan kan dat tegen een betaling van 7,50 ongeacht het formaat. Exclusief verzendkosten. Zelf bij ons langsbrengen in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) kan natuurlijk ook. Bijvullen en andere maatwerk verzoeken worden altijd ingepland op woensdag.

Het binnenkussen moet wel in goede conditie zijn om te kunnen bijvullen. Anders is het advies om een nieuwe aan te schaffen.
 

Graag uw verzoek voor bijvullen aanmelden per mail : pauline@snObbs.nl


Nieuwe set binnenkussens

Een complete set nieuwe binnenkussens is voor iedere mand 1/3 van de prijs van een compleet nieuwe mand. Dus als u een mand heeft van 100 euro. Dan is een set binnenkussens 33 euro. Exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook bij ons in Vijfhuizen of bij één van onze verkooppunten


Nieuw binnenkussen ligvlak gemalen koudschuim of memory foam / traagschuim

Wilt u alleen het ligvlak vervangen of een ligvlak met andere vulling dan maken wij dit apart geschikt voor het formaat mand wat u heeft. De kosten zijn 1/2 van een complete set binnenkussens. Dus heeft u een mand van 100 euro, dan is een complete set binnenkussens 33 euro en alleen een los ligvlak kussen 16,50.

Als u een mand heeft met in de originele versie een ligvlak met koudschuim en u wilt graag een memory foam ligvlak komt er een toeslag overheen van 40%. Is het ligvlak kussen 16,50, dan is hetzelfde kussen alleen met memory foam vulling 23,10.

Hier vindt u een prijslijst van losse binnenkussens per model mand.

Hou er rekening mee dat als het ligvlak binnenkussen nog niet in de mand zit het minder vulling bevat dan nodig lijkt te zijn, maar dat komt omdat de randen eroverheen vallen als het kussen erin zit. Wordt het ligvlak binnenkussen te dik gevuld gaat de bodem bol staan en staat de mand niet meer stabiel.

Bestellen van losse binnenkussens kan alleen per mail : pauline@snobbs.nl


Losse hoezen

Losse hoezen zijn voor zowel manden, kussens als matrassen 2/3 van de prijs van een complete mand. Dit komt zowel door het materiaal, als dat er het meeste arbeid zit in het naaien van de hoezen.

Hier vindt een prijslijst van losse hoezen per model mand.
 

Bestellen van losse hoezen kan alleen per mail : pauline@snobbs.nl


Verzenden gratis of niet?

Complete manden en kussens worden gratis verzonden. Losse hoezen en losse binnenkussens niet. Ook retouren zijn kosten aan verbonden. Ophalen in de winkels kan natuurlijk ook. Dan is de levertijd wel langer, omdat de winkels geen losse hoezen en losse binnenkussens op voorraad hebben. Ophalen bij ons in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) kan altijd, maar stuur vooraf een berichtje zodat we het voor u klaar kunnen leggen in de winkel.


Heeft u toch nog vragen over dit onderwerp stuur gerust een Whatsapp : 06 520 46 366