Kingston 4 | Sandalwood

Kingston 4 | Sandalwood

  • Model: 1000325
  • Beschikbaarheid: 24 maart
  • Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Kleur & maat

    

Maat 1: 70 x 50 | Maat 2: 80 x 55 | Maat 3: 90 x 75

Maat 4: 100 x 80 | Maat 5: 120 x 85


Verkoopadviesprijs: € 99,50
EAN: 8718531863767

€ 99,50
Excl. BTW: € 82,23

Model: Kingston
Type: Hondenmand

Kleur: Sandalwood

Maatnummer: 4
Buitenmaat: 100 x 80 cm (LxB)​
Binnenmaat: 65 x 55 cm (LxB)

Materiaal: 100% PP - wasbaar op 30 graden
Vulling: Gemalen koudschuim
Meerprijs traagschuim vulling

Omschrijving: 
De Kingston van snObbs is een stijlvolle ‘zetel’ voor uw hond en een eyecatcher voor in uw interieur. Het slijtvaste materiaal neemt nauwelijks vocht op en de gemêleerde kleur geeft de hondenmand een speelse doch chique touch. U kunt kiezen uit 3 kleurstellingen: Sandalwood, Graphite, Light Grey. De Kingston wordt gemaakt in 5 maten.

Geschikt voor honden met een allergie: Ja, de Kingston is geschikt voor honden met een allergie. Echter de binnenkussens wel geregeld laten luchten en afhankelijk van het gebruik op tijd vervangen.
Wasbaar: Ja, 30 graden of op de hand wassen.
Onderhoud: Eerst uitzuigen met de stofzuiger. De hoes afritsen en wassen.

Garantie: Op de rits en de stiknaden wordt 1 jaar garantie verleend.
Made in: De Kingston is geproduceerd in Europa.

Duurzaamheid: 
Door de goede kwaliteit kan uw hond heel lang genieten van zijn of haar snObbs. Indien u na verloop van tijd de binnenkussens wilt bijvullen, de hoes of binnenkussens wilt vervangen kan dat. Beter voor het milieu en uw portemonnee. Prijzen bijvullen, losse hoezen en binnenkussens.

Maatvoering: 
Om de juiste maat te bepalen voor uw hond kunt u de hond meten van schoft tot staartwortel en de lengte binnenmaat die het dichtste bij de maat van de hond ligt is de meest geschikte maat. Indien u twijfelt geldt de regel - beter te groot dan te klein -. Iedere hond is anders en u kent het beste de lievelings slaaphouding van uw hond. Lekker languit of in een bolletje opgerold. Neem dit mee in uw beslissing voor de juiste maat. Maathulp

Heeft u vragen? WhatsApp of bel: 06 520 46 366. Mailen kan ook: pauline@snobbs.nl

Of ga langs bij een verkooppunt. U kunt dan uw hond meenemen om te passen.

De aangegeven huidige voorraad / beschikbaarheid per artikel aangegeven onder de artikelnaam is ook te bekijken en af te halen bij ons in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Online bestellen of via een verkooppunt laten leveren kan natuurlijk via deze webshop! De levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Levering wordt verzorgd door DHL Parcel.

Scan deze QR code om een WhatsApp gesprek te beginnen bij vragen:Hier vindt u onze locatie. Vrij parkeren en tevens is er een grote dierenwinkel Willemse Dierenvoeders met dierenarts Pets Health Dierenkliniek aanwezig voor alle andere benodigdheden en zorg voor uw huisdier. Wees welkom!