Orthopedische mand 1 | Anthracite

Orthopedische mand 1 | Anthracite

  • Model: 1000479
  • Beschikbaarheid: 10
  • Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Kleur & maat

   

Maat 1: 75 x 55 | Maat 2: 90 x 70 | Maat 3: 110 x 90 


Verkoopadviesprijs: € 69,95
EAN: 8718531866201

€ 69,95
Excl. BTW: € 57,81

Model: snObbs orthopedische hondenmand
Type: Hondenmand

Kleur: Antraciet

Materiaal hoes: 100% PES - wasbaar op 30 graden
Vulling: ligvlak: memory foam / randen: gemalen koudschuim

Het is mogelijk om naar verloop van tijd het ligvlak bij te laten vullen. Of om een los ligvlak binnenkussen te bestellen. Ook zijn er losse hoezen te verkrijgen. Meer informatie en de kosten over bijvullen, losse binnenkussens en hoezen vindt u hier.

Maatnummer: 1
Buitenmaat: 75 x 55 cm (LxB)
Binnenmaat: 50 x 35 cm (LxB)

Omschrijving:
De orthopedische hondenmand van snObbs is een zeer stijlvolle hondenmand met alle comfort voor de ouder wordende hond of de hond die van extra ondersteuning houdt. Het ligvlak is gevuld met gemalen memory foam en zorgt voor een optimaal slaapcomfort. Verkrijgbaar in 2 modieuze interieurkleuren; antraciet en bear brown.

Wasbaar: Ja, op 30 graden.
Onderhoud: Eerst uitzuigen met de stofzuiger. Eventueel haren met een kleefroller verwijderen. De hoes afritsen en wassen op 30 graden.

Garantie: Op de rits en de stiknaden wordt 1 jaar garantie verleend.
Made in: De orthopedische mand van snObbs is geproduceerd in Europa.

Maatvoering:
Om de juiste maat te bepalen voor uw hond kunt u de hond meten van schoft tot staartwortel en de lengte binnenmaat die het dichtste bij de maat van de hond ligt is de meest geschikte maat. Indien u twijfelt geldt de regel - beter te groot dan te klein -. Iedere hond is anders en u kent het beste de lievelings slaaphouding van uw hond. Lekker languit of in een bolletje opgerold. Neem dit mee in uw beslissing voor de juiste maat.  >> Maathulp