Orthopedisch binnenkussen voor Kingston/Cosy/Wodan 2/S

Orthopedisch binnenkussen voor Kingston/Cosy/Wodan 2/S

  • Model: 1000545
  • Beschikbaarheid: 11
  • Levertijd: 2 - 3 werkdagen

     
Maat 1/XS  |  Maat 2/S  |  Maat 3/M  |  Maat 4/L  |  Maat 5/XL
 
Verkoopadviesprijs: € 14,95
EAN: 8718531866874

€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36

Model: Orthopedisch binnenkussen
(dus een kussen voor in de Kingston / Cosy / NEW Wodan hoes in plaats van het comfort ligvlak waarmee de manden standaard mee zijn uitgevoerd) 

Type: Binnenkussen met memory foam voor het ligvlak

Maatnummer: 2/S

Omschrijving: 
Speciaal voor de Kingston / Cosy / NEW Wodan een binnenkussen met memory foam. Geschikt voor honden die een dagje ouder zijn of gewrichtsproblemen hebben. Het binnenkussen is navulbaar, omdat er een rits in zit. Tevens is het kussen in het midden ingenomen zodat de vulling niet kan gaan schuiven en er een goede verdeling ontstaat.

Garantie: Op de rits en de stiknaden wordt 1 jaar garantie verleend.
Made in: Europa.

Duurzaamheid: 
Door de goede kwaliteit kan uw hond heel lang genieten van zijn of haar snObbs. Indien u na verloop van tijd de binnenkussens wilt bijvullen, de hoes of binnenkussens wilt vervangen kan dat. Beter voor het milieu en uw portemonnee. Prijzen bijvullen, losse hoezen en binnenkussens.

Maatvoering: 
Om de juiste maat te bepalen kunt u uw hond meten van schoft tot staartwortel en de lengte binnenmaat van de mand moet iets groter zijn dan de ruglengte van de hond. Iedere hond is anders en u kent het beste de lievelings slaaphouding van uw hond. Lekker languit of in een bolletje opgerold. Neem dit mee in uw beslissing voor de juiste maat. Bekijk hier de Maathulp

Heeft u vragen? WhatsApp of bel: 06 520 46 366. Mailen kan ook: pauline@snobbs.nl

Of ga langs bij een verkooppunt. U kunt dan uw hond meenemen om te passen.

De aangegeven huidige voorraad / beschikbaarheid per artikel aangegeven onder de artikelnaam is ook te bekijken en af te halen bij ons in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Online bestellen of via een verkooppunt laten leveren kan natuurlijk via deze webshop! De levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Levering wordt verzorgd door DHL Parcel.

Scan deze QR code om een WhatsApp gesprek te beginnen bij vragen:Hier vindt u onze locatie. Vrij parkeren en tevens is er een grote dierenwinkel Willemse Dierenvoeders met dierenarts Pets Health Dierenkliniek aanwezig voor alle andere benodigdheden en zorg voor uw huisdier. Wees welkom!