Verhuizing per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 verhuist het magazijn van snObbs vanuit het Brabantse Sleeuwijk naar Vijfhuizen gemeente Haarlemmermeer. Pauline van Kuijk, sinds 2015 mede-eigenaresse, neemt het vennootschapsdeel van Leendert Hak over en gaat zelfstandig verder.
 

Kwaliteitsmerk in hondenmanden
snObbs is een Nederlands kwaliteitsmerk in hondenmanden en -kussens. Opgericht in 2011 door Henk Schuurman en Leendert Hak. Nadat beiden hun dierenspeciaalzaken hadden verkocht, wilden ze zeker niet stil blijven zitten. Na vele jaren detailhandel wisten zij precies wat er miste in het assortiment van de betere dierenspeciaalzaak; een luxe doch betaalbare hondenmand voor met name middelgrote tot grote honden. In 2015 verliet Henk de vennootschap en nam Pauline zijn taken over. De opslag en logistiek heeft Leendert vanaf het begin vanuit Sleeuwijk verzorgd en zal met zijn uittreden per 31 december 2018 tot een einde komen.

Toekomstgericht
Vanuit het nieuw gehuurde magazijn in Vijfhuizen gaan de logistieke werkzaamheden uitgevoerd worden in samenwerking met Willemse Dierenvoeders BV. Pauline: `Met deze stap zit ik dichter op de markt en houd ik toch alles in eigen beheer. Kwaliteitswaarborging doe ik graag zelf en snel kunnen schakelen met de dealers ook. Ik kan straks nog beter inspelen op trends en productontwikkelingen. Een efficiënt voorraadbeheer en het steeds verder optimaliseren van omloopsnelheid is voor mijn afnemers belangrijk en dus ook voor mij. snObbs is inmiddels een gevestigde naam en heeft een herkenbaar assortiment. Een volwassen collectie stijlvolle manden en kussens in de maten van 50 tot 140 cm uitgevoerd in diverse materialen en mooie interieurkleuren. Elke hond heeft een snObbs hond in zich en snObbs biedt voor ieder baasje het beste voor zijn of haar huisdier om lekker te relaxen! Dit mogelijk maken voorzien van een goede prijs-kwaliteitverhouding is mijn passie. De al vanaf het begin aan snObbs verbonden slogan - Do Not Disturb - heeft reeds rekening gehouden met een stap op de buitenlandse markt.’

Wat verandert er?
De leveringen blijven lopen via DHL, de goede snObbs service, garantieregelingen en korte lijnen naar klanten worden uiteraard gehandhaafd zoals dealers gewend zijn. Meer aandacht zal gaan naar een verbeterde marketingondersteuning, productontwikkeling en branding.   

Per 1 januari 2019 zijn de nieuwe adresgegevens van snObbs :
Vijfhuizerdijk 72B
2141 BC Vijfhuizen
Telefoonnummer : 023 303 0359


Meer informatie
Heb je vragen? Mail of bel gerust voor een afspraak! Voor 2019 zijn er een aantal mooie manden toegevoegd aan de snObbs collectie : pauline@snobbs.nl / 06 520 46 366