Winactie

We kunnen allemaal wel wat extra gezelschap en plezier gebruiken in deze tijd... Gelukkig is het samen met je hond áltijd gezellig in huis!

Dus wil jij met jouw hond een feestje vieren? Koop een mooie snObbs (bij een verkooppunt of online) deel via Google of Facebook review een feestelijke foto van jouw trotse trouwe viervoeter in zijn of haar nieuwe mand en maak kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen!

4 lege plaatsen aan tafel bij snObbs dog Balder, dus 4 keer kans!
 

 

   SPELUITLEG   

  Wat kan je winnen?  
 

Maak 4x KANS om je AANKOOPBEDRAG TERUG te WINNEN


  Wat moet je doen?   


Kies tussen A of B (maar mag natuurlijk ook allebei)
 

A. Deel met ons via Google Review jouw (feestelijke) snObbs mand ervaring met een foto van jouw hond in zijn of haar nieuwe snObbs.

  OF   


B. Deel met ons via Facebook Review jouw (feestelijke) snObbs mand ervaring met een foto van jouw hond in zijn of haar nieuwe snObbs.


En wie weet worden jullie 1 van de 4 winnaars en wordt het complete aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Dat zou toch een feestje zijn?


Vergeet niet de naam van je hond erbij te zetten en het aankoopbewijs of de bestelbevestiging te bewaren!

De 4 winnaars worden in de eerste week van januari 2021geloot uit de meest originele inzendingen en krijgen persoonlijk bericht, maar houd ook ons Facebook en Instagram account in de gaten. De datum op het aankoopbewijs of de bestelbevestiging dient tussen 26 september en 31 december 2020 te liggen.

Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Jouw persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor verdere marketingdoeleinden.

We zouden het wel leuk vinden als je ingestuurde foto, met eventueel een verhaaltje over jouw hond en zijn of haar snObbs gebruikt mag worden op social media en blog.
 

Vragen of advies nodig over de juiste snObbs voor jouw trouwe viervoeter? Mail : pauline@snobbs.nl of Whatsapp : 06 520 46 366.